Iedere eerste en derde donderdag van de maand komen de Seniorleden samen in het Magisch Theater 010 in Poortugaal. De eerste donderdag hebben we een vast programma. Een actieve bijdrage van alle leden wordt gevraagd.We delen verhalen en ervaringen met elkaar, kijken en bespreken acts en laten elkaar trucs zien die we geleerd hebben of willen leren. Elkaar hulp en tips geven doen we graag. Ook worden soms mini-lezingen gegeven door de eigen leden of wordt een ‘lecture’ georganiseerd met een Nederlandse of buitenlandse goochelaar. Zo is elke clubavond voor elke goochelaar leuk maar vooral ook leerzaam en geeft magische energie.

Ook onze locatie is magisch; Magisch Theater 010 (naast de Escape Room City van Christian Farla) in Poortugaal. Een waanzinnige plek met een theatrale opstelling, theaterlicht, een LED screen om acts te bekijken, met camera faciliteiten, gratis parkeren en ca. 10 minuten lopen van metrostation Poortugaal. Wat wil je nog meer?!