Iedere eerste en derde donderdag van de maand komen de seniorleden samen in het Magisch Theater 010 in Poortugaal. Nu natuurlijk even niet maar we hopen dat dit straks binnen de RIVM maatregelen weer mogelijk is. Soms heeft de avond een thema bijvoorbeeld: wat kun je met voorwerpen die je bij je hebt of wat kun je allemaal met een pakje speelkaarten? Ook worden mini-lezingen gegeven door de eigen leden of wordt een ‘lecture’ georganiseerd met een Nederlandse of buitenlandse goochelaar. We delen verhalen en ervaringen met elkaar, kijken en bespreken acts en laten elkaar trucs zien die we geleerd hebben of willen leren. Elkaar hulp en tips geven doen we graag. Zo is elke clubavond voor elke goochelaar leuk maar vooral ook leerzaam en geeft magische energie. Ook onze locatie is magisch; Magisch Theater 010 (naast de Escape Room City van Christian Farla) in Poortugaal. Een waanzinnige plek met een theatrale opstelling, theaterlicht, een LED screen om acts te bekijken, met camera faciliteiten, gratis parkeren en ca. 10 minuten lopen van metrostation Poortugaal. Wat wil je nog meer?!