Goochelclub Rotterdam (GCR) is één van de oudste en grootste goochelclubs van Nederland. Ooit opgericht in 1956 vond de eerste clubavond in ‘het Hof van Weena’ (in de volksmond het ‘artiesten- café’) plaats. De club is nog steeds zeer actief om de goochelkunst op een hoger plan te brengen maar vooral ook om de passie voor deze kunst met elkaar te delen. Goochelclub Rotterdam telt ca. 45 senior- en 7 juniorleden. De club bestaat uit een aantal (semi) beroepsgoochelaars die de wereld over gaan of gingen maar ook amateurs die de goochelkunst als hobby beoefenen. Dat maakt de mix ook zo leuk en bijzonder en beleef je op de clubavonden. Dat doen we anno nu met heel veel plezier in het Magisch Theater 010 in Poortugaal. Heb je een passie voor de goochelkunst, kan je al een beetje goochelen of een beetje “heel veel”? Of zou het het willen leren en pas je binnen de club dan ben je meer dan welkom. Een clubavond meemaken? Dat kan altijd: stuur een berichtje naar de secretaris picapica46@gmail.com en hij zal je vertellen hoe dat in zijn werk gaat. Je bent meer dan welkom.