Ben je gek van goochelen en wil je meer leren dan de trucs uit je eigen goocheldoos of van YouTube dan kun je lid worden van Goochelclub Rotterdam. Goochelclub Rotterdam heeft nu ongeveer  8 juniorleden in de leeftijd van 8 – 18 jaar.

Op de derde donderdag van de maand komen de junioren bij elkaar vanaf 19.15 uur. Als je lid wordt krijg je de HocusPocusPas, een boekje waar heel veel verschillende trucs en technieken in staan die je gaat leren onder begeleiding van ervaren- en professionele goochelaars.  We hopen natuurlijk dat je ooit een keer mee gaat doen aan het Nederlands Kampioenschap Goochelen voor Junioren maar dat hoeft natuurlijk niet. Plezier in het goochelen daar gaat het om! De begeleiders zijn allemaal ervaren goochelaars of professionals en hebben allen een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag).