Ben je gek van goochelen en wil je meer leren dan de trucs uit je eigen goocheldoos dan kun je gewoon lid worden van Goochelclub Rotterdam. Goochelclub Rotterdam heeft ca. 7 juniorleden.

Op de derde donderdag van de maand komen de junioren bij elkaar van 19.15 uur tot 21.30 uur. Als je lid wordt krijg je de HocusPocusPas waar heel veel verschillende trucs en technieken in staan die je gaat leren onder begeleiding van een ervaren en professionele goochelaar. Heb je een truc, techniek of presentatievaardigheid onder de knie dan krijg je daar een groen vinkje bij. We hopen natuurlijk dat je ooit een keer mee gaat doen aan het Nederlands Kampioenschap Goochelen voor Junioren maar dat hoeft natuurlijk niet. Plezier in het goochelen daar gaat het om! De begeleiders zijn allemaal ervaren goochelaars of professionals en hebben allen een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag).